• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 
 

Mirë se viniKolegji "Biznesi" nga viti akademik 2005/06, ka hapur dyert e dijës dhe shkencës për të gjithë të interesuarit jo vetëm nga Kosova por edhe nga Shqipëria, nga Maqedonia, nga Mali i Zi dhe shtetet e tjera të rajonit që dëshirojnë të kenë diplomë universitare me vlera akademike të bazuar në dijen dhe shkencën bashkëkohore.

Më shumë...

Burime elektronike në këtë kohë të pandemisë


Të dashur studentë!
Në kohë të pandemisë me Covid 19, përveç zhvillimit të mësimit në distancë, Kolegji Biznesi në kuadër të anëtarësime të veta ju mundëson të shfrytëzoni platforma të burimeve elektronike.


Më shumë...

Kolegji Biznesi organizon Konferencë Shkencore


Kolegji “BIZNESI” Prishtinë, më datën 25.10.2019, organizon
KONFERENCË SHKENCORE
Me temë: “Marrëdhënia dhe ndërveprimi midis Zhvillimit ekonomik dhe Menaxhimit të emergjencave”


Më shumë...

12...E Fundit