• Kolegji Biznesi

  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 • Kolegji Biznesi


  Kolegji "Biznesi"
  Vend i dijes dhe suksesit...
 

Programet e Studimit

 
 
 
 
 
 

 

Maturantë të suksesshëm! 
Vazhdojeni suksesin tuaj në Kolegjin “Biznesi”! Fillojeni karrierën tuaj në studimet për ekonomi, juridik, emergjenca, shkenca politike dhe siguri. Bëheni profesionistë të së nesërmes, për veten tuaj, për mjedisin shoqëror dhe për zhvillimin e Kosovës.


Niveli i studimeve - BACHELOR