SHPALL KONKURS PËR PRANIMIN E STAFIT AKADEMIK

Lajmërohen studentët, personeli akademik dhe ai administrativ, dita e shtunë dhe e hënë datë: 09/07/2022 - 11/07/2022, do të jenë ditë pushimim në Kolegjin "BIZNESI", me rastin e festës së "KURBAN BAJRAMIT".
Dekani dhe i gjithë stafi i Kolegjit ju uron festen e "KURBAN BAJRAMIT"