ERASMUS+ CALL!!!

Thirrje për shkëmbim semestral në Lituani!
Të dashur student!
Thirrja për shkëmbim semestral për semestrin pranveror në Lithuanian Business University of Applied Sciences , Klaipeda Lituani është ende e hapur!
Për semestrin pranveror dhe vjeshtor 2023!
Asistencë në marrjen e vizës?
Fond studentor super i volitshëm ??
+rritje fondi për udhëtime të gjelbërta/green travel ????
Të gjithë të interesuarit për tu njoftuar me kushtet dhe standarded kontaktoni ne email [email protected] apo administratën.
Vetem 3 vende janë në dispozicion tani!
https://ltvk.lt/en/erasmus/
ERASMUS+ a life time experience!!!