Projekti HACK-IT , Thirrje për trajnim online!

Ne po organizojmë një Hackathon në internet më 3 dhe 4 prill, ku mësuesit do të bashkëpunojnë në ekipe për të trajtuar sfidat dhe për të inovuar së bashku. Për stafin akademik në qendrën Prishtinë dhe degën Prizren! Kjo ngjarje jo vetëm që ofron një platformë për të zhvilluar metodologji të reja, por gjithashtu ofron një shans për tu lidhur me edukatorë nga vendet partnere, duke përfshirë Portugalinë, Lituaninë, Spanjën dhe Finlandën. Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni informacione dhe të regjistroheni në aktivitetin https://hackit.ipb.pt/article/5 Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme. [email protected]