Stafi menaxhues dhe akademik

Në kuadër të Kolegjit "Biznesi" në procesin akademik janë të përfshirë mbi 100  profesorë me eksperiencë  të gjatë në mësimdhënie, me thirrje shkencore dhe thirrje akademike. Kolegji "Biznesi" synon nivelin më të lartë të cilësisë në arsim, me qëllim të avancimit të cilësisë akademike në procesin akademi janë angazhuar  edhe profesor nga Universitet e shteteve të ndryshme të Evropës dhe rajonit si nga Shqipëria, Maqedonia, etj.

Stafi Menaxhues i Kolegjit "Biznesi":

  • Prof. Dr. Milazim Shabani– Kryetar i Bordit Drejtues të Kolegjit "Biznes
  • Prof. Dr. Shyqeri Kabashi – Dekani i Kolegjit “Biznesi”
  • Prof. Dr. Brikenda Vokshi – Përgjegjës për programin Banka dhe financa
  • Prof. Dr. Mustaf Kadriaj – Përgjegjës për programin e Menaxhimit dhe Ekonomiks
  • Prof. Dr. Adem Musliu – Përgjegjës për programin e Menaxhimit të Emergjencave
  • Prof. Dr. Muhamet Racaj – Përgjegjës për programin Juridik LLB
  • Prof. Dr. Ramadan Beqiri –Përgjegjës për programin Menaxhimin dhe Financat (MA)
  •  Prof. Dr. Hazir Hajdari – Përgjegjës për programin Menaxhimin e Emergjencave (MA)

 •  

 

Stafit akademik:

Lista e stafit akademik të Kolegjit "Biznesi":

 • Dr. Reshat Kadriu 
  Dr. Musa Limani
  Dr. Fejzullah Krasniqi
  Dr. Faton Berisha
  Dr. Shyqeri Kabashi 
  Dr. Kudusi Lama
  Dr. Hamid Nuredini
  Dr. Xhevat Berisha
  Dr. Ardiana Prizreni
  Dr. Rrustem Buzhala
  Dr. Emin Kabashi
  Dr. Juliana Latifi
  Dr. Kadri Bicaj
  Dr. Kujtim Raçi
  Dr. Nexhmije Kabashi 
  Dr. Artan Nimani
  Dr. Mujo Daciq
  Dr. Husnia Bubulica
  Dr. Kemajl Ramadani
  Dr. Gani Asllani
  Dr. Haxhi Gashi
  Dr. Armand Krasniqi
  Dr. Hashim Këpuska
  Dr. Mazllum Kumnova
  Dr. Sali Bytyqi
  Dr. Habib Basholli
  Dr. Sitki Dafota
  Dr. Hava Bujupi - Ismajli
  Dr. Nikollë Kërlevski
  Dr. Ilir Aliaj
  Dr. Ali Alijaj
  Dr. Izet Shehu
  Dr. Sylë Sylani
  Dr. Blerim Halili
  Dr. Nehat Maxhuni
  Dr. Halit Shabani
  Dr. Muhamet Qerimi
  Dr. Sejdefa Gjafqe
  Dr. Emrus Azizoviç
  Dr. Sefer Megjedoviq
  Dr. Shefik Bajmak
  Dr. Jahja Lataj
  Dr. Vehbi Imeri
  Dr. Ragip Gjoshi
  Dr. Nimete Berisha
  Dr. Fatbardha Jashari
  Dr. Agim Berisha
  Dr. Adem Musliu
  Dr. Feti Limani
  Dr. Urim Vejseli
  Dr. Mujë Ukaj
  Dr. Skender Gojani
  Dr. Afrim Osmani
  Dr. Baki Koleci
  Dr. Fehmi B. Krasniqi
  Dr. Hasan Mujaj
  Dr. Islam Krasniqi
  Dr. Kolë Krasniqi
  Dr. Qebir Avziu
  Dr. Aliismet Çoçaj
  Dr. Dije Dehari
  Dr. Elvin Meka
  Dr. Etem Iseni
  Dr. Indrit Baholli
  Dr. Majlinda Belegu
  Dr. Muhamet Racaj
  Dr. Imerlije Alili 
  Dr. Shefqet Dehari
  Dr. Shefqet Zekolli
  Dr. Suzana Aliu
  Dr. Vehbi Ramaj
  Dr. Eldar Saljiç
 • Dr. Besim Kelmendi
 • Dr.Bekim Samadraxha
 • Dr.Lulzim Furizi
 • Dr.Florim Idrizi
 • Dr.Halim Bajraktari
 • Dr.Indrit Baholli
 • Dr.Lejla Abazi Behxheti
 • Dr.Sinan Ademaj
 • Dr.Violeta Koleci
 • Dr.Zija Zimeri
 • Dr. Resmi Hoxha
 • Dr. Mehmed Meta
 • Dr. Jahë Sahiti
 • PhDc. Ruzhdi Kabashi
  PhDc. Besim Kusari
  PhDc. Erjona Rama
  PhDc. Nevruz Zogu
  PhDc. Petrit Nimani
  PhDc. Shpetim Rezniqi
  PhDc. Valbona Zeqiri
  PhDc. Rrahman Sefedini
  PhDc. Shefket Ismajli
  PhDc. Myfterem Gashi
  PhDc. Denis Spahija
  PhDc. Emin Emini
 • PhDc. Sherif Sejdiu
 • PhDc. Latif Hoxha
 • PhDc. Afërdita Dervishi
 • PhDc. Elmi Kelmendi
 • PhDc. Skender Zenelaj
 • PhDc. Petrit Hasanaj
 • PhDc. Latif Krasniqi
 • PhDc. Burim Morina
 • Mr. Halim Kuliqi
  Mr. Kujtim Qafleshi
  Mr. Alush Beqiri
  Mr. Drenusha Krasniqi
  Mr. Vehbi Pllana
  Mr. Sami Selmani
  Mr. Blerim Burjani
  Mr. Jetmira Rragani
  Mr. Besim Halili
  Mr. Tahir Demiri
  Mr. Zahir Arifovic
  Mr. Bardhyl Syla
  Mr. Agnesa Çanta
  Mr. Krist Gjokaj
  Mr. Ramadan Thaçi
  Mr. Muhamet Lama
  Mr. Ylber Krasniqi
  Mr. Nexhdet Morina
  Mr. Hajriz Sejdiu
  Mr. Betim Gjoshi
  Mr. Murat Hulaj
  Mr. Tomor Buza
  Mr. Arbiana Govori
  Mr. Shqipe Husaj
  Mr. Korab Shehu
  Mr. Ferit Idrizi
  Mr. Fahredin Dervishi
  Mr. Ridvan Kajtazi
  Mr. Eliza Avdiu
  Mr. Naim Hyseni
  Mr. Selman Hyseni
  Mr. Sadete Fazliji
  Mr. Nexhmedin Sejdiu
  Mr. Naim Meholli
  Mr. Mulaim Kaçka
  Mr. Marjan Gjoka
  Mr. Ismail Aliu
  Mr. Ilirjana Mertinaj
  Mr. Hysen Gashi
  Mr. Fahredin Berisha
  Mr. Burim Gashi
  Mr. Besart Hajrizi
  Mr. Bedri Pllana
  Mr. Bahtir Maxhuni
  Mr. Avni Islami
  Mr. Behar Selimi 
  Mr. Arber Beka
  Mr. Valbone Kastrati
  Mr. Shaip Budari
  Mr. Naime Morina
  Mr. Milazim Plakaj
  Mr. Miftar Nitaj
  Mr. Miftar Mehana
  Mr. Hjarullah Birdaini
  Mr. Fetnete Ramosaj
  Mr. Emin Beqiri
  Mr. Dafina Ibrahimi
  Mr. Burim Gjaka
  Mr. Blerim Shasivari
  Mr. Betim Gjoshi
  Mr. Bekim Latifi
  Mr. Bahri Rrustemi
  Mr. Arian Gashi
  Mr. Arbnora Kameri  etj.