Konferenca e 18-të ndërkombëtare nga ECLSS International !

Mirësevini në faqen zyrtare të Konferencës së 8-të Ndërkombëtare për Shkencat Ekonomike dhe Sociale (E&SS 2022b), e cila do të mbahet në 21 – 23 tetor 2022 në Antalia, Turqi, në vjeshtë.
Universiteti i Shkencave të Qipros, Universiteti Daugavpils, Universiteti Kombëtar Pedagogjik Kazak me emrin Abay Kunanbayev, Universiteti i Roehampton, Yenilikci Adimlar Dernegi, Universiteti Federal Ural, Universiteti Vytautas Magnus, dega Samarkand i Universitetit të Ekonomisë Tashkent, Laboratorium Wiedzy Artur Borcuch dhe Kolegji Lahore për Gra Universiteti,Kolegji Biznesi ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën e 8-të Ndërkombëtare për Shkencat Ekonomike dhe Sociale (E&SS 2022b). ECLSS është një konferencë akademike ndërkombëtare dhe mbulon fushat kryesore të shkencave sociale.
Misioni i ECLSS për të ofruar një platformë për studiuesit, akademikët si dhe profesionistë të tjerë nga e gjithë bota për të paraqitur rezultatet e tyre të kërkimit në Shkencat Sociale. Kjo konferencë gjithashtu ofron mundësi të shkëlqyera për pjesëmarrësit për të shkëmbyer ide, ekspertizë dhe përvoja të reja, për të krijuar marrëdhënie biznesi ose kërkimore dhe për të gjetur partnerë për bashkëpunim në të ardhmen. Gjuhët e E&SS 2022b, Antalia, Turqi janë anglisht, polonisht, rusisht dhe turqisht. Qëllimi i konferencës sonë është gjithashtu të mbështesë, inkurajojë dhe ofrojë një platformë për kërkuesit e rinj që të paraqesin kërkimet e tyre, të lidhen me komunitetin ndërkombëtar të studiuesve të tjerë të rinj dhe të kërkojnë njohuri dhe këshilla nga studiues të vjetër të suksesshëm gjatë konferencës. Për fotot e konferencës së mëparshme, ju lutemi klikoni këtu. Do të ishim të lumtur te ju kishim si të ftuar në Konferencë.
Shpresoj të takohemi në Antalia, Turqi në Tetor!