post

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

postpost

post

post

post

post

post

post

Misioni

Kolegji Biznesi vazhdon traditën e tij akademike pozitive, krijon mjedise dhe përvoja akademike transformuese për të realizuar potencialin e plotë të studentëve të tij, ai zbaton standarde të përparuara të mësimdhënies, hulumtime shkencore dhe ndihmon zhvillimin ekonomik të vendit në përgjithësi.

Apliko