Konferenca e 19-të Ndërkombëtare nga InTraders mbi Shkencat Sociale dhe Arsimin, 6-10 shkurt 2023, Kazablanca, Marok

(Ngjarje hibride)
Nga InTraders International Trade Academic Journal me partneritetin e Universitetit Sakarya (Turqi)
University of Craiova, Rumani, International Balkan University, N. Macedonia, Kolegji BIZNESI, Prishtinë, Kosovë
6-10 shkurt 2023, Casablanca, Marok)
https://www.intraders.org/icse/