Urime 7 Marsi!

Dita e Mësuesit është një ditë për të nderuar dhe për të falënderuar kontributin e madh të të gjithë atyre mësimdhënësve në edukimin e brezave të mëparshëm dhe të ardhshëm. Mësuesit janë fryma e zhvillimit të shoqërisë dhe ndikojnë thellë në formimin e vlerave dhe dijes së nxënësve. Kjo ditë na kujton të respektojmë dhe të vlerësojmë gjithmonë e më shumë punën e tyre të palodhur dhe angazhimin e tyre për të ndryshuar botën nëpërmjet arsimit.