Trajnimi Hackathon në internet, i organizuar si pjesë e Projektit HACK-IT!

Ne jemi të emocionuar që ju të bashkoheni me ne për këtë ngjarje emocionuese ku edukatorët do të bashkëpunojnë për të inovuar dhe adresuar sfidat në arsimimi.
Ju lutemi sigurohuni që të regjistroheni në kanalin Discord për të lehtësuar ekipin formimi për Hackathon në 3 dhe 4 Prill.
Data: 3 Prill
Ora: 12:00 pasdite EET deri në 16:00 pasdite EET (10:00 deri në 14:00 sipas kohës së Portugalisë)
12:00-12:15- Mirësevini dhe Nisja – Vitor / Namrata
12:15-12:45 - Crister Nyberg: Biseda mbi dixhitalizimin në arsim
12:45-13:00: Prezantimi i trajnerëve
13:00-14:00: Procesi Hackathon: Maria Haukka
Ekipet punojnë në grupe dhe trajnojnë trajnerin
14:00 –14:30- Dreka /pauzë
14:30-16:00 Ekipet punojnë në grupe
Gjatë ngjarjes, trajnerët do të jenë në dispozicion për tju udhëhequr.
Do të krijohen skuadra dhe do tju ofrohen sfida për të punuar në bashkëpunim.
Data: 4 Prill
Ora: 12:00 pasdite EET deri në 16:00 pasdite EET (10:00 deri në 14:00 sipas kohës së Portugalisë)
12:00-12:30: Mirë se vini
12:15-12:45 - Prototiping and Pitching
12:45-13:00: Pushim
Ora 13:00-14:00 Ekipet punojnë në grupe
14:00 –14:30- Dreka /pauzë
14:30-16:00 Ekipet punojnë në grupe