Stafi menaxhues dhe akademik

Në kuadë r të Kolegjit "Biznesi" në procesin akademik janë të pë rfshirë mbi 100   profesorë me eksperiencë   të gjatë në më simdhë nie, me thirrje shkencore dhe thirrje akademike. Kolegji "Biznesi" synon nivelin më të lartë të cilë sisë në arsim, me që llim të avancimit të cilë sisë akademike në procesin akademi janë angazhuar   edhe profesor nga Universitet e shteteve të ndryshme të Evropë s dhe rajonit si nga Shqipë ria, Maqedonia, etj.

Stafi Menaxhues i Kolegjit "Biznesi":

 • Prof. Dr. Sabahudin Komoni– Kryetar i Bordit Drejtues të Kolegjit "Biznes
 • Prof. Dr. Shyqeri Kabashi – Dekani i Kolegjit “Biznesi”
 • Prof. Dr Afrim Alili-Prodekan për arsim dhe shkencë
 • Prof. Dr Milazim Shabani-Prodekan për nderkombëtarizim
 • Prof. Dr. Brikenda Vokshi – Përgjegjës për programin Banka dhe financa
 • Prof. Dr. Vehbi Imeri – Përgjegjës për programin e Menaxhimit dhe Ekonomiks
 • Prof. Dr. Muhamet Racaj – Përgjegjës për programin Juridik LLB
 • Prof. Dr. Adem Musliu – Përgjegjës për programin e Menaxhimit të Emergjencave
 • Prof. Dr. Betim Spahiu –Përgjegjës për programin Menaxhimin dhe Financat (MA)
 • Prof. Dr. Rushan Ceka – Përgjegjës për programin Menaxhimin e Emergjencave (MA)
 • Prof. Dr. Ilir Gashi – Përgjegjës për programin Shkenca Kompjutorike

Lista e stafit akademik të Kolegjit "Biznesi":

Dr. Adem Musliu
Dr. Milazim Shabani
Dr. Fatos Maloku
Dr. Imerlije Alili
Dr. Shyqeri Kabashi
Dr. Burim Morina
Dr. Nadire Loku
Dr. Vehbi Imeri
Dr Abetare Kabashi
Dr. Ardiana Prizreni
Dr. Brikenda Vokshi
Dr. Juliana Latifi
Dr. Erëza Arifi
Dr. Kujtim Raçi
Dr. Nexhmije Kabashi
Dr. Artan Nimani
Dr. Mustaf Kadriaj
Dr. Ylber Krasniqi
Dr. Gani Asllani
Dr. Muhamet Binaku
Dr. Mitasin Beqiri
Dr. Sejdefa Gjafqe
Dr. Sali Bytyqi
Dr. Habib Basholli
Dr. Sedat Ismajlii
Dr. Muhamet Racaj
Dr. Ilir Aliaj
Dr. Rushan Ceka
Dr. Ilirijana Dema
Dr. Edona Kabashi
Dr. Blerim Halili
Dr. Nehat Maxhuni
Dr. Betim spahiu
Dr. Ariana Xhemajli
Dr. Nexhmije Kabashi
Dr. Ilir Gashi
Dr. Agim Berisha
Dr. Urim Vejseli
Dr. Hiflobina Dermaku
Dr. Skender Gojani
Dr. Qebir Avziu
Dr. Aliismet Çoçaj
Dr. Dije Dehari
Dr. Elvin Meka
Dr. Etem Iseni
Dr. Indrit Baholli
Dr. Majlinda Belegu
Dr. Ruzhdi Kabashi
Dr. Shefqet Dehari
Dr. Suzana Aliu
Dr. Vehbi Ramaj
Dr. Eldar Saljiç
Dr. Besim Kelmendi
Dr.Lulzim Furizi
Dr.Florim Idrizi
Dr.Indrit Baholli
Dr.Lejla Abazi Behxheti
Dr.Violeta Koleci
Dr. Mehmed Meta
Dr. Petrit Nimani
Dr. Shpetim Rezniqi
Dr. Valbona Zeqiri
Dr. Sherif Sejdiu
Dr. Latif Hoxha
Dr. Afërdita Dervishi
Dr. Elmi Kelmendi
Dr. Latif Krasniqi
Dr Ridvan Kajtazi
Dr Avni Islami
Dr Zahir Arifoviq
PhDc. Erjona Rama
PhDc. Nevruz Zogu
PhDc. Rrahman Sefedini
PhDc. Myfterem Gashi
PhDc. Denis Spahija
Mr. Drenusha Krasniqi
Mr. Vehbi Pllana
Mr. Blerim Burjani
Mr. Jetmira Rragani
Mr. Besim Halili
Mr. Bardhyl Syla
Mr. Korab Shehu
Mr. Ferit Idrizi
Mr. Fahredin Dervishi
Mr. Naim Hyseni
Mr. Selman Hyseni
Mr. Sadete Fazliji
Mr. Nexhmedin Sejdiu
Mr. Naim Meholli
Mr. Mulaim Kaçka
Mr. Marjan Gjoka
Mr. Ismail Aliu
Mr. Ilirjana Mertinaj
Mr. Besart Hajrizi
Mr. Bedri Pllana
Mr. Bahtir Maxhuni
Mr. Valbone Kastrati
Mr. Shaip Budari
Mr. Naime Morina
Mr. Milazim Plakaj
Mr. Miftar Nitaj
Mr. Miftar Mehana
Mr. Burim Gjaka